Наоми Кембъл и Лени Кравиц са повече от приятели

Черната перла разкри специалната си връзка с изпълнителя.

Ася Иванова
Ася Иванова 31 май 2023

Фотография: Profimedia; Instagram/@naomicampbell

Наоми Кембъл разкри, че с Лени Кравиц ги свързва нещо повече от приятелство. 53-годишният модел сподели, че е избрала изпълнителят за кръстник на дъщеря си.

Черната перла използва социалната медия Instagram, за да поздрави Кравиц за неговия рожден ден. Тя сподели редица кадри с Лени, сред които има и с 2-годишната й дъщеря. В обръщението си към него, тя го нарича свой "брат/кръстник".

"Честит рожден ден, скъпи мой @lennykravitz. Обичам те, братко/кръстник, ти си най-добрата рокзвезда. Благословии в твоя специален ден", написа Наоми под снимките.

лени кравиц и наоми кембъл

Появата на дъщеря й и до днес е обвита в мистерия. През май 2021 г. Кембъл изуми света, обявявайки раждането на момиченцето. Това бе шок за всички, тъй като само няколко седмици преди това тя дефилира на седмицата на модата в Ню Йорк, без да изглежда да е бременна. Тя обаче е категорична, че бебето, чийто биологичен баща Наоми изобщо не споменава, е нейно. "Тя не беше осиновена, тя е мое дете," категорична е красавицата.

Кембъл и Кравиц са близки приятели от много години и през 2016 г. за кратко се говореше, че имат връзка, но нито един от тях не потвърди това. Двамата обаче запазиха страхотни отношения. Затова и не е изненада, че именно изпълнителят е избран да бъде кръстник на детето. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA