Саманта Джоунс се завръща във втория сезон на "И просто ей така"

Ким Катрал се е съгласила да участва само в една сцена.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 юни 2023

Фотография: Profimedia

Феновете на "Сексът и градът" могат да ликуват. Любимите ни четири момичета се събират в пълен състав във втория сезон на "И просто ей така...".

Въпреки сложните отношения със Сара Джесика Паркър, Ким Катрал най-накрая се е съгласила да се се превъплъти в емблематичната си роля на Саманта Джоунс. Това обаче ще бъде само в една сцена, където тя ще води телефонен разговор с Кари. Източници разкриват, че Катрал е заснела диалога си на 22 март в Ню Йорк, без да се налага да се вижда или да разговаря с другите звезди от сериала.

сексът и градът

В продължението на "Сексът и градът", Саманта се е преместила в Лондон. В миналия сезон двете с Кари си разменяха текстови съобщения, а на финала двете направиха план да се видят, за да се помирят.

Известната дизайнерка на костюми от "Сексът и градът" Патриша Фийлд, която не работи по продължението, облича Саманта за нейната сцена.

И макар, Ким да се завръща едва за една сцена, феновете определено очакват с нетърпение нейната поява, тъй като Саманта със сигурносте един от най-любимите персонажи всериала.

Премиерата на втория сезон на "И просто ей така" е на 22 юни, но сцената на Катрал ще бъде излъчена едва през август.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA