Тейлър Суифт се раздели с новото си гадже

Връзката на певицата и Мати Хийли продължи едва месец.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 юни 2023

Фотография: Profimedia

"Всяко чудо за три дни" са казали хората, и явно любовният живот на Тейлър Суифт отново доказва тази максима. Певицата се е разделила с приятеля си Мати Хийли от бандата The 1975 г., с когото бяха във връзка от началото на май.

"Двамата се забавляваха, но винаги е било несериозно", разкриват приближени до двойката. "Вече не са романтично обвързани", споделят още източниците.

тейлър суифт мати хийли

В последния месец Суифт и Хийли са забелязвани заедно доста често. Двамата неведнъж бяха засичани на срещи с общи приятели. Музикантът бе неотлъчно до Суифт, включително и на всичките й шест концерта от Eras Tour в Нешвил и Филаделфия, в компанията на нейни приятели като Блейк Лайвли и Джиджи Хадид.

Тейлър изглеждаше доста влюбена и наскоро дори сподели, че никога не се е чувствала така. "Никога не съм била толкова щастлива във всички аспекти на живота си", каза Суифт пред тълпата на Gillette Stadium. "И просто искам да ти благодаря, че си част от това. Имам чувството, че животът ми най-накрая има смисъл", каза още тя. Е, изглежда всичко е било едностранно, тъй като любовта вече я няма.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA