Няма да повярвате какво прави Ева Мендес за гладка кожа

Актрисата не се притесни да сподели всяка една пора от лицето си.

Ася Иванова
Ася Иванова 08 юни 2023

Ева Мендес е изключително открита относно своите трикове за красота. Тя разкри, че бръсне лицето си.

49-годишната актриса споделя, че има доста косъмчета по лицето си и затова се налага да го прави. И за разлика от повечето си колежки, които умело прикриват всеки недостатък от визията си, Ева не се притесни да покаже кожата си съвсем отблизо без грам грим.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

"Аз съм звяр и вероятно имам нужда от това през ден. Косъмчетата ми порастват веднага, само дори ако настръхна. Буквално ще си бръсна краката под душа и ще настръхна, а всичките ми усилия ще бъдат напразни... Да, гримът и всички продукти се нанасят в пъти по-лесно наистина. Аз съм космата, такава съм, кубинският ми баща е като мечка, а аз съм негово мини копие", обяснява Мендес.

Процедурата, на която Ева залага е т.нар. дермапланинг - лицева терапия за премахване на мъртвата кожа и косъмчета с малко остро острие, оставяйки кожата гладка и мека като на бебе. "Получих много коментари за вчерашния пост от жени, които бръснат лицата си от години – добре, предполагам, че "дермапланиране" е точната дума, но така или иначе, харесвам го", написа Ева в профила си в Instagram.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA