Дженифър Анистън е била подменена в сцени в "Приятели"

Феновете в шок, че не са забелязали липсата на оригиналната Рейчъл в сериала.

Ася Иванова
Ася Иванова 16 юни 2023

Фотография: Profimedia; NBC

Феновете на "Приятели" може и да си мислят, че са видели всичко и знаят всяка една секунда от сериала, но се оказа, че това съвсем не е така.

Повече от десетилетие след края на хитовия ситком, върл фен с орлов поглед забеляза грешка при монтажа на епизод 15 от 9 сезон, озаглавен "The One With the Mugging". И съвсем нормално, откритието му веднага стана viral. 

В епизода героинята на Дженифър Анистън - Рейчъл влиза в апартамента на Моника (в ролята Кортни Кокс), за да каже на Джоуи (Мат Лебланк), че е получил прослушване с измисления известен актьор Леонард Хейс (Джеф Голдблум). След като тя споделя новината, камерата се насочва към Джоуи, стои до Рейчъл. Феновете обаче забелязаха, че всъщност не Анистън стои до Лебланк, а нейната заместничка (вижте снимката долу).

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН НЕ МИСЛИ, ЧЕ МЛАДИТЕ ХАРЕСВАТ "ПРИЯТЕЛИ"

сериал friends

И това не е първият път, в който се забелязва подобна грешка. В епизод 4 от същия сезон, озаглавен "The One With the Sharks", верните фенове на "Приятели" забелязаха, че Рейчъл отново е заменена от дубльорка. Това се случва 12 минути и 20 секунди след началото на епизода. Моника и Рейчъл седят на масата, когато Джоуи влиза, за да се присъедини към тях. В оригиналния кадър Рейчъл се вижда облечена в жълта риза с къдрава коса. Но когато камерата в крайна сметка се измества към Моника, актрисата, която стои като Рейчъл, е облечена в синьо горнище и е с права коса.

Ситкомът "Приятели" се излъчва по NBC в продължение на 10 сезона от 1994 до 2004 г. Той проследява живота на група от шестима приятели през 20-те и 30-те им години, които живеят в Ню Йорк. "Приятели" бързо придобива популярност и се превръща в любимата сага на милиони зрители за всички времена. Сериалът е номиниран цели 62 пъти за награди "Еми" и е отличен за "Най-добър сериал – комедия" през 2002 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA