Дженифър Анистън не мисли, че младите харесват "Приятели"

Екранната Рейчъл Грийн смята, че комедийните актьори нямат толкова много права в днешно време.

Дженифър Анистън казва, че "новото поколение деца" смята "Приятели" за "обиден сериал".

Близо 20 години след излизането на последния епизод от попкултурния феномен, екранната Рейчъл Грийн разсъждава върху влиянието на хитовия проект върху по-младите зрители.

дженифър анистън

"Сега е малко трудно, трябва да сте много внимателни, което е наистина голяма пречка за комедиантите, защото красотата на комедията е, че се подиграваме на себе си, подиграваме се на живота", споделя Анистън.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОРТНИ КОКС, ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН И ЛИСА КУДРОУ СА КАТО СЕМЕЙСТВО

И добавя, че в миналото "можехте да се шегувате с думата "фанатик" и да се смеете, че някой ви е нарекъл така. Показвахме на публиката колко смешни са хората. А сега не ни е позволено да правим това."

Приятели

Що се отнася до "Приятели", който я направи суперзвезда, Дженифър твърди: "Има цяло поколение хора, деца, които гледат епизодите на сериала сега и ги намират за обидни."

"Имаше неща, които никога не са били умишлени, и други... да, трябваше да ги обмислим, но обществото нямаше такава чувствителност както сега", смята тя. "Всеки има нужда от хумор! Светът има нужда от хумор! Не можем да се вземем твърде на сериозно. Особено в Съединените щати. Всички са твърде разделени."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA