Love is in the air: Серенадата на Крис Мартин за Дакота Джонсън

Двойката е на върха на щастието и не успява да го скрие.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 юни 2023

Крис Мартин и Дакота Джонсън винаги са били изключително сдържани, що се отнася за отношенията им. Но всеки може да се разтопи в един момент, нали?

Това се случи по време на концерта на Coldplay в Неапол, Италия, на който Крис Мартин направи всичко възможно, за да накара приятелката си да се почувства специална. Той й направи серенада, като преди това си проправи път из тълпата на стадиона, за да отиде до своята любима, която гледаше шоуто от първия ред, и й посвети следващата си песен.

Парчето очевидно означава много за Дакота, която може да се види да се усмихва и да изпраща целувки на фронтмена на Coldplay.

Това не е първият път, в който Мартин се обяснява в любов на своята половинка. По време на един от своите концерти в Лондон през 2021 година, докато представяше песента "My Universe", Крис посочи Дакота в тълпата и каза: "Това е за моята вселена и тя е тук".

Двойката държи изключително много на личния си живот и почти не говори за отношенията си. Така че подобни доказателства на тяхната любов будят любопитството на всичките им почитатели. Дакота и Крис са заедно от 2017 година, но едва година по-късно двамата се появиха заедно и с това потвърдиха връзката си. Двамата се запознават, благодарение на общ познат и оттогава са неразделни. Крис дори среща Дакота със своите деца, както и с бившата си съпруга Гуинет Полтроу и всички живеят в мир и разбирателство.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA