Кортни Кардашиян разкри пола на бъдещото си бебе

Риалити зведзта избра неповторим начин, по който да обяви новината.

Ася Иванова
Ася Иванова 26 юни 2023

Фотография: Profimedia

Само броени дни, след като обяви, че ще става майкаКортни Кардашиян разкри пола на бебето, което чакат с музиканта Травис Баркър.

Двойката сподели по неповторим начин дали бъдещото им дете ще бъде момче или момиче. Те публикуваха видео в Instagram, в което Кортни вече видимо е бременна. Тя седи в скута на барабаниста на Blink-182 в задния двор на къщата им, и докато той барабани в празничен такт, куп сини конфети избухват във въздуха зад тях. Двамата озаглавиха публикацията със синьо и розово сърце като закачка към разкритието. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВИЯТ СЕЗОН НА "THE KARDASHIANS" Е ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И СПОКОЕН

кортни кардашиян травис баркър

Първото дете на двойката ще е момче. То ще е четвъртото поред момче в семейството на Травис и Кортни. Риалити звездата вече има двама сина от бившия си партньор Скот Дисик - Мейсън на 13 г. и Рейн на 8 г. Тя има и една дъщеря Пенелопе на 10. От своя страна Травис има вече едно пораснало момче на име Ландън, което е на 19 г. Отделно има дъщеря Алабама на 17 г. и също така е втори баща на Атиана Де Ла Оя на 24 г.

Двойката се ожени през май 2022 г. и мина през доста препятствия, докато се стигне до тази бременност. Кортни неколкократно се подложи на ин витро процедура, докато накрая се отказа от неуспешните опити. Всичко това бе документирано в шоуто на семейство Кардашиян -  The Kardashians. Докато накрая Кортни се разочарова и сложи край на опитите. "Официално приключихме с ин витро процедурите", заяви тя в шоуто, излъчено в края на май.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA