Дженифър Лоурънс проговори за изневярата с Лиам Хемсуърт

Майли Сайръс и песента "Flowers" дори бе свързана с този роман.

Ася Иванова
Ася Иванова 28 юни 2023

Фотография: Profimedia

От години се въртят слуховете, че Лиам Хемсуърт е изневерил на Майли Сайръс с екранната си партньорка от "Игрите на глада" Дженифър Лоурънс. Изказвания на актрисата през 2015 г., че двамата с Лиам са се целували извън снимачната площадка, допълнително подхраниха всякакви интриги по въпроса.

С появата на парчето "Flowers" на Майли по-рано тази година, негласно посветено на Лиам, предположенията като че ли се затвърдиха. Във видеото към песента имаше редица препратки към тази предполагаема афера. Майли дори се появява в златна рокля от колекцията на Saint Laurent от 1991 г., която много прилича на роклята на Prabal Gurung, която Лоурънс носеше на премиерата на "Игрите на глада" през 2012 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "ТОВА БЕШЕ ПЕСЕН ЗА ЧОВЕК, КОЙТО МНОГО ОБИЧАХ"

дженифър лоурънс и майли сайръс

Едва сега Лоурънс реши да говори по случая и да изясни ситуацията. Тя споделя, че целувката между двамата е била след раздялата му с Майли. "Това не е вярно. Това е само слух. И двамата знаем, че сме се целували само веднъж, и то след като се разделиха. Така че мисля, че това е просто съвпадение", казва днес Дженифър.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАЙЛИ САЙРЪС РАЗКАЗВА ВСИЧКО ЗА РАЗВОДА СИ С ЛИАМ ХЕМСУЪРТ

лиам хемсуърт и майли сайръс

Лиам Хемсуърт и Майли Сайръс се разведоха през 2019 г. след осем месеца брак и над 10-годишна връзка. Двамата се събираха и разделяха неведнъж, а краят на брака им бе сложен от изневяра на актьора с "приятелка". Така и не стана ясно коя е тази жена, а признанието на Лоурънс за целувката подхрани предположенията, че може би е тя. До днес.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA