Майли Сайръс разказва всичко за развода си с Лиам Хемсуърт

"Болезнено не беше краят на връзката, а това да виждаш, че колкото и дълго да се опитвате да накарате нещата да заработят, те не се получават."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 септември 2020

Когато Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт официално обявиха развода си, трябва да признаем, че и ние бяхме леко изненадани и разочаровани, защото, въпреки всичко, през което преминаха в последните няколко години, двамата изглеждаха като създадени един за друг.

Факт е обаче, че раздялата им е факт още от края на януари, а сега Майли не се притеснява да коментира всичко около нея, гостувайки в подкаста Joe Rogan Experience.

"Наскоро преминах през много публичен развод, който беше гаден", споделя изпълнителката на Wrecking Ball. "Това, което наистина ме смути не беше фактът, че аз и някой, когото обичах, осъзнахме, че вече не се обичаме така, както преди. Това е добре. Мога да го приема. Не мога да приема злодеянието и всички тези истории... За мен е просто невероятно, че обществото смята, че има право да коментира това, което не знае."

Сайръс коментира и "пристрастяващия цикъл на връзката им": "Всъщност, когато се разведохме, беше някак утешително. Не защото не бяхме влюбени един в друг, а защото определено имахме нужда от това. Пристрастяването ни ме караше да се чувствам зле. Имах махмурлук, на следващия ден всичко беше наред, а после отново." 

https://www.instagram.com/p/CEkIi8op_of/

"Болезнено обаче не беше краят на връзката, а това да виждаш, че колкото и дълго да се опитвате да накарате нещата да заработят, те не се получават", казва още Сайръс, която посвети последния си сингъл на иначе сравнително спокойната раздяла

"По-добре да знаеш какво искаш, защото просто няма смисъл да губя още 10 години, както направих с първата си любов", съветва тя, споделяйки, че израстването под светлината на прожекторите със сигурност е допринесло за оформянето на настоящите ѝ стандарти по отношение на срещите.

5678

Има ли надежда за разпалване на огъня отново? Според нея, вероятно не. "Мъжете в живота ми са ми казвали, че съм студена кучка, защото си тръгвам, когато нещата свършат. Наистина се занимавам с много странни неща, но когато всичко приключи, ти си мъртъв за мен и продължавам напред."

Майли, която преди броени дни се качи на сцената на видео музикалните награди на MTV, споделя, че това е "ключов момент" от живота ѝ, защото е първият път, в който се качва на сцената като "самотна, лоша, израснала, еволюирала, сигурна жена, която е свършила много работа." We like it!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA