Лятното бягство на Мат Деймън и братята Хемсуърт на Миконос

Вижте кадри от ваканцията на трите семейства!

Ася Иванова
Ася Иванова 30 юни 2023

Фотография: Profimedia

Звездите Мат Деймън, Лиам и Крис Хемсуърт показаха здраво мъжко приятелство, като избягаха заедно на почивка в Миконос.

Холивудските актьори наскоро бяха забелязани да пушат пури, да танцуват и да се снимат с любимите си хора по време на групово бягство на гръцкия остров. 52-годишният Деймън демонстрира страхотно настроение и беше видян, докато танцува със съпругата си Лусиана Барозу. Той дори имитира движения в каубойски стил, като я придърпа към себе си с въображаемо ласо, докато братята Хемсуърт наблюдаваха и се смееха наблизо.

мат деймън, лиам и крис хемсуърт

мат деймън, лиам и крис хемсуърт

Тяхната обща ваканция не е изненада, тъй като съпругата на Крис - Елза Патаки, сподели през 2018 г., че с Мат и неговата половинка са се запознали чрез общи приятели и обичат често да ходят на почивка заедно.
"Крис беше голям фен на Мат Деймън, аз също, а след това, когато срещнах жена му, станах още по-голям фен на съпругата му", каза тогава Патаки. "Те са толкова невероятни хора. Ние имаме три деца, те имат четири, така че накрая направихме общи планове, защото всичко, което правим с децата си, е по-лесно, когато го правим с хора, които ни разбират", допълва още Елза.

мат деймън, лиам и крис хемсуърт

Семействата дори прекарват Коледа заедно. "Бяхме заедно със семейство Деймън на Коледа и това беше наистина вдъхновяващо време. Създадохме много неща заедно и ни хрумнаха много идеи. Събрахме се няколко приятели и почувствахме, че трябва да имаме нещо, което да ни напомня за тези страхотни моменти, в които сме заедно, така че решихме да си направим по една малка татуировка (от три точки на малките пръсти), и си казахме, че ще трябва да си правим по една всяка година."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA