Шакира излъгала за изневярата на Пике

Двойката живеела от години в "отворена връзка".

Ася Иванова
Ася Иванова 04 юли 2023

Фотография: Profimedia

След разтърсващата раздяла между Шакира и Жерар Пике, в която вторият бе обвинен в изневяра, се оказа, че всъщност такава не е имало.

Запознати разкриват, че двойката е живеела в отворена връзка от три години и всеки е бил свободен да прави каквото си иска. Двамата дори не са живеели заедно от няколко седмици, когато бе обявен краят на отношенията им. "Има едно съгласие между двете страни, че всеки е свободен да прави каквото си иска, но пред света все още са двойка", обяснява испанският журналост Хосе Антонио пред испанските медии. Журналистът Пилар Видал подкрепя думите на колегата си.

Шакира със синовете си

Шакира и Пике се разделиха през юни 2022 г. В момента певицата живее в Маями с двамата им сина Саша и Милан, докато футболистът остана в Испания с приятелката си Клара Чия, с която бе уличен, че изневерява. Това породи ненавист както към него, така и към младата испанка.

Пике и Клара Миа

На няколко пъти Пике отричаше твърденията, че е изневерил, но така и никой не му повярва. Сега Пилар Видал казва, че футболистът искал да се спре със спекулациите, че е лошият в цялата ситуация и затова негови близки са направили разкритията пред медиите за договора с Шакира. "Той беше страшно изненадан от нейното изявление и обвинение в изневяра, защото самата тя предложи отворената връзка", казва Видал.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA