Рийз Уидърспун проговори за развода си

Актрисата и нейната половинка се разделиха приятелски през март.

Ася Иванова
Ася Иванова 13 юли 2023

Фотография: Profimedia; Instagram/ReeseWitherspoon

​Месеци след като Рийз Уидърспун и Джим Тот обявиха раздялата си, актрисата реши да наруши мълчанието, защото е важно тя да има думата относно нещата, които се случват в живота й.

"Интересно е какво се случи с мен. Когато бях разведена преди, таблоидите трябваше да казват на хората какво изпитвам или как се справям, и се чувствах много странно", споделя Рийз. "Да мога да говоря директно с хората за това, което се случва в живота ми и просто да го споделя по начина, по който искам, се чувствам много по-истински да мога да казвам нещата със собствения си глас. Не позволявайте на някой друг да контролира случващото се."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАК ДА ПРЕГЛЪТНЕТЕ РАЗВОДА ПО-ЛЕСНО

Рийз Уидърспун и Джим Тод

Още през март звездата от Big Little Lies и нейният съпруг Джим Тот обявиха в съвместно изявление, че са "взели трудното решение да се разведат" след 11 години брак. Това се случи само два дни преди 12-ата им годишнина. И споделяйки новината със света, Рийз сподели, че е коренно различно ти да говориш за развода си, което не беше така, когато се раздели с Райън Филип.

Това не означава, че тя не е наясно с любопитството около раздялата. "Разбира се, че ще има спекулации. Не мога да контролирам това", продължи тя. "Всичко, което мога да направя, е да бъда най-честната си и откровена версия и да бъда уязвима. Това е уязвим момент за мен."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОДИИТЕ, КОИТО НЕ СА РОДЕНИ ЗА БРАК

Рийз Уидърспун и Джим Тод

Рийз и Джим споделиха, че раздялата им е приятелска. "Няма драма, няма събитие или причина. Те са просто двама души, които са взели това решение с най-голямата си любов и уважение и любов към дететоси. И ще ги видите да действат като родители заедно", каза представител на двойката преди месеци. Двойката има 10-годишен син Тенеси, а освен него Рийз има и две деца от предишната си връзка с Райън Филип - дъщеря Ава, на 23 г., и син Дийкън, на 19 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA