Карли Клос стана майка за втори път

Вижте кадър на новороденото бебе.

Ася Иванова
Ася Иванова 14 юли 2023

Фотография: Profimedia; Instagram

Карли Клос посрещна второто си дете от съпруга си Джошуа Къшнър.

Щастливият баща обяви новината в профила си в Instagram. Той сподели и очарователна снимка на бебето. "Добре дошъл на света", пише под кадъра. От публикацията става ясно, че бебето се е появило на бял свят на 11 юли. До момента няма подробности нито за пола, нито за името на детето им, но смеем да съдим, че емомче, заради избора им на цветове за облеклото.

Карли Клос

Клос сподели новината, че е бременна по време на червения килим на Met Gala. Супермоделът се появи, облечена в дълга черна рокля на Loewe, с нежен колан от перли , който подчертаваше вече доста наедрялото й коремче. "Първата Met Gala на бебето. Искам да кажа, че е трудно да надминеш това. Ще му разказвам за това дълги години," сподели тогава Карли. В Музея на изкуствата Метрополитън в Ню Йорк, 30-годишната Клос позира за снимки и със своя съпруг в типичната поза за двойка, очакваща дете - Джошуа, обгърнал с ръце коремчето на своята половинка.  

Карли Клос

Това е второто поред дете за Карли и Джошуа. Двамата се ожениха през 2018 г., а през 2021-ва посрещнаха сина си Леви. Година по-късно Клос сподели как се е влюбила в сина си "в момента, в който беше поставен в ръцете ми". "Имах този "Уау" момент като всяка жена, която има дете. Всеки родител преминава през това", каза тя пред Today през април 2022 г. "Това е най-дълбокото преживяване, за което нямах представа, докато не се сдобих с дете," казва още Карли. "Приоритетите се променят. Всичко се променя. Мисля, че последните няколко години промениха и нас", казва още красавицата и се шегува: "На първо място станах много по-ефективна с времето си. Всъщност сега съм навреме навсякъде."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA