Ашли Греъм отваря вратите на Barbie's Dreamhouse

Супермоделът води новата състезателна поредица на HGTV, която започва на 25 юли.

Фотография: HGTV/WBD

Домът на най-емблематичната играчка в света ще се превърне в реалност, когато HGTV се докосне до духа на Барби и новата състезателна поредица "Barbie Dreamhouse: предизвикателството".

Премиерният ѝ епизод ще бъде излъчен на 25 юли от 22:00 ч. по телевизионния канал HGTV, а останалите зрителите ще имат възможност да видят във вторниците до 15 август, отново от 22:00 ч.

Barbie Dreamhouse: предизвикателството

Вдъхновени от изключителната, непреходна популярност на куклата, превърнала се в световна икона, но и от вълнението около предстоящата премиера на едноименния филм, HGTV използват несравнимата сила на своите експерти и водещи, за да създадат четири изпълнени с носталгия по детството епизода.

"Нямам търпение да видя как характерният стил на Барби ще бъде претворен в реални размери в един истински дом", споделя супермоделът, дизайнер, автор и предприемач Ашли Греъм, която влиза в ролята на водещ. "Барби заема толкова специално място в сърцето ми, особено след като през 2016 г. Mattel създаде единствената по рода си кукла по мое подобие."

Barbie Dreamhouse: предизвикателството

В проектирането на мечтаната къща ще участват 15 талантливи експерти по дизайн и ремонт от HGTV и един известен готвач от Food Network - Египет Шеръд и Майк Джаксън, Жасмин Рот и Антония Лофасо, Тай Пенингтън и Алисън Виктория, Джонатан Найт и Кристина Крестин, Кристина Хол и Джеймс Бендър, Кийт Байнум и Еван Томас, Брайън и Мика Клайншмидт, както и Мишел Смит Бойд и Антъни Ел Уилямс.

Прочутият дизайнер Джонатан Адлер ще бъде главен съдия заедно с дизайнера на HGTV и експерт по къщичките-мечти на Барби - Тифани Брукс, към които всяка седмица ще се присъединява знаменитост.

Ще видим светещ дансинг и аквариум-бюро, както и реални игрови елементи като въртележка за шапки в гардероба на Барби и телефонна кабина за домашни любимци в дневната, а на финала спечелилият екип ще направи дарение за кауза.

Barbie Dreamhouse: предизвикателството

"За да осъществим това, събрахме най-голямата група звезди в областта на ремонтите, които някога са участвали в HGTV. Те ще създадат напълно функционираща къща на мечтите на Барби в реалния живот", потвърждава Греъм. "Натискът е отборите да разгърнат творчеството си далеч отвъд обичайните параметри на проектиране, за да измислят място, което Барби с гордост би нарекла свой дом."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПЪРВИЯТ ТРЕЙЛЪР НА "БАРБИ" Е ФАКТ, А НИЕ ИМАМЕ ВЪПРОСИ

Barbie Dreamhouse: предизвикателството

В 90-минутния премиерен епизод Ашли и състезателите ще предприемат вдъхновяващо пътуване до централата на Mattel за голяма изненада. Специалистите в областта на недвижимите имоти и дизайна Египет Шеръд и Майк Джаксън ще се изправят срещу строителя Жасмин Рот и Антония Лофасо за сблъсък на първия етаж.

Египет и Майк ще почерпят вдъхновение от неоновия стил на Барби от 90-те, за да преобразят входното антре, дневната и трапезарията в свръхмодерен розов рай. Жасмин и Антония ще създадат вдъхновяваща кухня и семейна стая от 60-те години с космически щрихи и елегантни акценти от средата на века. Ще има и изненадваща поява - Кити Блек Пъркинс, която има заслуга за създаването на първата чернокожа Барби.

Barbie Dreamhouse: предизвикателството

През втората седмица известният гост-съдия Нишел Търнър предстои да разгледа работата на Тай Пенингтън и Алисън Виктория, които създават страхотно пространство в диско стил от 70-те за Кен, докато Джонатан Найт и Кристина Кръстин от "Ремонт на фермерски къщи" по HGTV вдъхват живот на основната стая.

Barbie Dreamhouse: предизвикателството

Кийт Байнум и Еван Томас ще придадат иконичен вид на предния двор и екстериора в третия епизод. Брайън и Мика Клайншмидт пък ще се погрижат за другата част от него в стил Y2K. Гостът? Марсаи Мартин от сериала "Black-ish".

Barbie Dreamhouse: предизвикателството

На финала ще бъде отдадено нужното внимание на стила на Барби с футуристичен гардероб от Кристина Хол и Джеймс Бендър. Мишел Смит Бойд и Антъни Ел Уилямс ще проектират шикозна офис стая, достойна за легендарната биография на любимото момиче, а пространствата ще бъдат оценявани от известния гост и моден дизайнер Кристиан Сириано.

Barbie Dreamhouse: предизвикателството

Феновете на поредицата могат да използват специалния хаштаг #BarbieDreamHouseChallenge, ако се вдъхновят да споделят впечатления или собствен опит в розовото преобразяване на дома.

Гледайте "Barbie Dreamhouse: предизвикателството", всеки вторник от 22:00 ч. по HGTV. Повторенията са в сряда от 5:00 ч., четвъртък от 17:00 ч., събота от 8:00 ч. и 18:00 ч. и в понеделник от 22:00 ч.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA