Дилън Спраус и Барбара Палвин с тайна сватба

Двойката се е оженила на церемония в Унгария.

Ася Иванова
Ася Иванова 18 юли 2023

Дилън Спраус и Барбара Палвин официално се ожениха!

Дългогодишната двойка, която съвсем наскоро разкри, че са се сгодили, се е оженила на тайна церемония през уикенда в Унгария. Те са били хванати от почитател, който споделя , че Барбара изглеждала прекрасно в плътна бяла булчинска рокля и малък букет цветя в ръце, докато пристига в местния параклис за сватбата си с Дилън. В друга снимка в социалните медии братът близнак на Дилън, Коул, се вижда на заден план на събитието.

Церемонията се е състояла в малко селце в близост до столицата на Унгария, Будапеща, където е родена и израснала Барбара. "Знаех, че изграждаме тази история. Така че съм много щастлива, че в крайна сметка го направихме по нашия начин", сподели Барбара при обявяването на годежа им през март.

Дилън Спраус и Барбара Палвин

Барбара и Дилън се срещат от 5 години, а историята за това как са започнали връзка е доста интересна. Всичко е започнало с няколко съобщения в социалните мрежи към Барбара от страна на Дилън. "Не знам дали ще останеш в Ню Йорк за дълго, но трябва да се видим, ако искаш, разбира се" е написал актьорът, преди да й даде номера си. На супермодела са й отнели шест месеца, за да отговори на въпросното съобщение, защото вярвала, че това може да бъде много "повече от просто флирт". Което се оказва точно така. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA