Рене Зелуегър се сгоди

Актрисата е казала "Да" на 10 години по-младият Ант Анстед.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 юли 2023

Фотография: Profimedia

Любимата ни Бриджит Джоунс в истинския живот е щастлива в любовта. Актрисата, изиграла емблематичната роля - Рене Зелуегър, току-що обяви годежа си.

54-годишната блондинка е казала "Да" на 10 години по-младият британски водещ Ант Анстед, а съвсем скоро се очаква двамата да застанат пред олтара. Двойката обаче държи всичко да остане в тайна и не споделят никакви подробности около бъдещата сватба. "Рене и Ант държат всичко около сватбата да остане в тайна. Тя е споделила за събитието само на хората от най-близкия си кръг. Връзката й с Ант е много силна, те са истински влюбени и нямат търпение да станат семейство", разказва техен познат.

Новината за годежа идва само няколко дни, след като Рене и Ант пуснаха обща снимка, на която са с две от децата на Анстед, когато може би са отпазнували годежа.

Това не е първи брак за актрисата. Тя бе омъжена за кънтри певеца Кени Чесни, с който застанаха пред олтара през 2005 г. А няколко години по-рано бе сгодена и за комика Джим Кери. Самият бъдещ младоженец пък има два брака зад гърба си. Той има и три деца, син Арчи и дъщеря Амели, от първата си съпруга Луис, и син Хъдсън, от втората си жена Кристина.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA