Бела Хадид се раздели с приятеля си

Моделът си взе почивка от кариера и връзки, за да се лекува.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 юли 2023

Фотография: Profimedia; Instagram/@bellahadid

Никак не й е леко на Бела Хадид напоследък. Моделът се раздели с приятеля си Марк Калман, с когото бяха заедно от 2 години. 

"Те бяха много влюбени, но връзката в крайна сметка се разви и те решиха да прекратят нещата. Бела е много мил човек, но се бори с натиска на славата. Тя се опитва да се грижи за себе си след раздялата им", разкрива близък до Хадид.

Бела Хадид и Марк Колман

Двойката е заедно от 2021 година. Двамата официализираха връзката си през юли 2021 г. Разбира се, в профилите си в Instagram. За последно двамата са видяни заедно миналия декември, но засега няма данни от кога точно Бела и Марк не са заедно.

На фона на неприятните новини, Хадид разкри, че има усложнения покрай лаймската си болест и сподели, че си взима почивка, за да се лекува. Преди време тя сподели, че всяко малко нараняване води до сериозни проблеми в състоянието й.

Бела и Йоланда Хадид

Хадид, която заедно с майка си Йоланда и брат й Ануар беше диагностицирана с лаймска болест през 2012 година. Тя често говори за борбата със заболяването и сериозните последици от него. Бела неведнъж е казвала, че дори и най-малкото неразположение може да доведе до сериозни проблеми и болки и това да я прикове на легло с дни и седмици.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA