Долф Лундгрен с изненадваща сватба

Актьорът продължава с битката си с рака, която води в последните 8 години.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 юли 2023

Фотография: Profimedia

Долф Лундгрен има повод да почерпи. След тежките разкрития, че екшън звездата се бори с рака в последните 8 години, той се ожени за дългогодишната си приятелка Ема Крокдал.

И явно разликата в годините не е проблем за двойката. Лундгрен е на 65 г., докато неговата половинка е едва на 27. Сега става ясно, че двамата са се оженили преди седмица на гръцкия остров Миконос, където Долф има имот.

Долф Лундгрен и Ема Крокдал

"Избрахме да отпразнуваме любовта си, като се оженим във вилата ни в Миконос със семейството и няколко близки приятели. Както с Covid, така и с дългия път на предизвикателни медицински лечения, трябваше много пъти да променяме сватбените си планове", заявява двойката в официалното си изявление. "Почувствахме, че най-накрая е настъпил подходящият момент да отпразнуваме любовта, живота и щастието – в земята на боговете."

Долф Лундгрен и Ема Крокдал

И вместо да се отправят сами на меден месец, двойката е предпочела да остане на гръцкия остров, заедно със своите семейства и близки приятели. Там са и дъщерите на актьора - Ида и Грета, които очевидно са в доста добри отношения с новата му жена. Те са засечени да се наслаждават на компанията си по време на разходка из острова, както и на обиколка с яхта. А това само може да го прави щастлив и е видно по усмивката на актьора, която е на лицето му по време на почивката им.

Долф Лундгрен и Ема Крокдал

Долф и Ема се срещат за първи път на West Hollywood Equinox и първончално стават приятели, но впоследствие искрата пламва и двамата се влюбват. Долф разбира, че крехката Ема е жената на живота му и й предлага брак. Това се случва през юни 2020 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA