Съдят децата на Ален Делон за клевета, насилие и кражба

Партньорката на актьора отвръща на удара в съда.

Ася Иванова
Ася Иванова 31 юли 2023

Фотография: Profimedia

Истинска драма се разиграва в семейството на легендата на френското кино Ален Делон. И това се случва пред очите на целия свят.

След като децата на актьора обвиниха неговата спътница Хироми Ролен в насилие и морална вреда, сега тя отвръща на удара. Тя е внесла в съда жалба срещу тях, като ги обвинява в клевета, насилие и кражба. Според Ролен децата на Делон са провокирали насилствените действия на охраната срещу нея, което е довело до нейната недееспособност за осем дни. Тя ги обвини и в клевета и кражба на личните й вещи.

ален делон

По-рано децата на Делон разкриха, че Ролен редовно е "отваряла личната кореспонденция на актьора", а също така откраднала и писмата му. Според френското законодателство, заради това си деяние тя може да бъде лишена от свобода до три години, както и да й бъде наложена глоба до 45 хиляди евро. Отделна жалба срещу 66-годишната жена бе подадена и еднолично от сина на Делон - Антони. Той я обвини в "морален тормоз, злоупотреба с уязвим човек, злоупотреба със слабост и жестокост към животно".

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA