Бела Хадид в откровена изповед за болестта

Моделът се оттегли временно от работата си на модел, за да се фокусира върху здравето си.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 август 2023

Фотография: Profimedia

Бела Хадид в момента изживява едни от най-трудните дни в своя живот. Моделът страда от лаймската болест, с която се бори със зъби и нокти. Красавицата повдига завесата на трудната битка и разкрива през какво преминава.

"Моето малко аз, което страдаше, би се гордяло с мен сега, че не съм се отказала от себе си. Благодарна съм на майка ми, че пази всичките ми медицински досиета, че беше до мен, никога не ме напускаше, защитаваше ме, подкрепяше ме, но най-вече, че ми даваше вяра да се справя с всичко това", написа Бела.

26-годишният модел сподели и серия от снимки в своя профил в Instagram, които искрено притесниха феновете й. "Вселената работи по най-болезнените и красиви начини, но трябва да кажа, че ако се борите – нещата ще се подобрят. Обещавам. Усамотете се. Бъдете силни. Вярвайте в пътя си. Вярвайте в истината си и облаците ще започнат да се разсейват. Имам толкова много благодарност и перспективи в живота си, че тези 100+ дни на Лаймска болест, една хронична болест с лечение на куп съпътстващи инфекции, почти 15 години невидимо страдание, всичко това си заслужаваше, ако мога да имам цял живот да раздавам любов с пълни шепи и ако мога наистина да бъда себе си за първи път в живота си", категорична е Хадид.

"Ще се върна, когато съм готова. Всички ми липсвате много. Обичам ви всички толкова много", казва още Бела, която се оттегли временно от света на модата, за да се съсредоточи върху здравето си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA