Сиара е бременна за четвърти път

Певицата разкри новината по страхотен начин.

Ася Иванова
Ася Иванова 09 август 2023

Семейството на Сиара и Ръсел Уилсън е на път да се увеличи с още един член.

Певицата разкри, че очаква бебе в публикация в Instagram. Тя сподели видеоклип, в който тя показва нарастващия си корем, докато танцува край басейна. "Виждаш ли ме отново. Сътворили сме още едно дете... Ти си моето сърце, аз съм твоето ребро", пише Сиара под снимката.

Това ще бъде четвъртото дете за Сиара, която има 6-годишна дъщеря Сиена и 3-годишен син Уин от Ръсел Уилсън, както и 9-годишен син Фючър Захир Уилбърн от бившия й приятел Фючър.

Сиара

Съобщението за предстоящата поява на бебето идва, след като Ръсел сподели, че иска да разшири семейството им. Докато Сиара гостува в шоуто на Елън Дедженеръс през март 2022 г., той се присъедини към нея на сцената като специален гост. Той поднесе към нея важният въпрос "Може ли да имаме още бебета?" След това Сиара избухна в смях, преди да се съгласи. "Определено можем. Ще го направя отново с теб", каза тя.

Сиара

Двойката се ожени през 2016 г., като церемонията се проведе в замъка Пекфортън в Чешир, Англия. Ролята на майка обаче е любима за Сиара. "Обичам да съм майка. Това наистина е на първо място преди всичко за мен. Всичко се случи в идеалния момент за мен със сина ми. Чувствах, че имам нужда да го имам. Той ме приземи и постави нещата в перспектива за мен. Това ме накара да не се притеснявам толкова за нещата. Например, вече не се изпотявам за дребните неща, а се отдавам на сина си."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA