Натали Портман се развежда

Актрисата слага край на брака си, след като хвана мъжа си в изневяра.

Ася Иванова
Ася Иванова 10 август 2023

Актрисата Натали Портман слага край на брака си с балетистът Бенджамин Милпие. Двойката се разделя след 11 години брак заради изневяра от страна на Милпие.

"След като излязоха новините за аферата му, те се опитваха да работят върху брака си, но в момента не са в добри отношения", казва пиближен до двойката пред US Weekly. Аферата на Милпие стана известна през юни. Тогава се появиха слухове, че той има връзка с 25-годишната активистка за климата Камил Етиен. Близки до двойката споделиха, че въпреки слуховете, Портман се опитала да запази брака си, вярвайки, че забежката на мъжа й е временна. Всички дори мислеха, че му е простила. Тя се появи на турнира "Ролан Гарос" със сватбения си пръстен.

Натали Портман и Бенджамин Мулпие

"Натали вярва, че аферата на Бенджамин е била кратка и глупава връзка, която не означава нищо за него. Тя се чувства унизена заради слуховете", споделя източникът. "Тя е готова да види дали е в състояние да възстанови доверието си в Милпие, за да може децата им да не растат в разбит дом", добавя още той. "В момента те говорят и работят върху това заедно в името на децата си", обяснява още вътрешният човек.

За сериозни проблеми в рая се заговори в началото на август, когато Портман бе забелязана без брачната си халка по време на спортно събитие в Сидни, Австралия. Това съвпадна с 11-ата годишнина от брака на двойката.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA