Бритни Спиърс отново говори със синовете си

Певицата има тежки взаимоотношения с децата си в последните години.

Ася Иванова
Ася Иванова 14 август 2023

Отношенията на Бритни Спиърс със синовете й са доста сложни. Певицата губи попечителство над тях, а от година дори не ги е виждала. Сега става ясно, че те са подновили връзката помежду си. Но чрез телефона.

Бритни наскоро се е свързала отново със синовете си - Шон Престън, на 17 г. и Джейдън Джеймс, на 16 г. Адвокатът на певицата заявява, че те са общували с майка си "вероятно преди няколко седмици". Той обаче отбеляза, че не е в състояние да потвърди дали певицата на "Toxic" е говорила с тийнейджърите си след скорошното им преместване в Хавай с бившия й мъж Кевин Федърлайн и семейството му.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕМЕЙСТВОТО НА БРИТНИ СПИЪРС С ТЕЖКИ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ НЕЯ

Бритни Спиърс със синовете си

През май адвокатът на Кевин потвърди пред People, че Бритни се е "съгласила" с молбата синовете й да се преместят в островната държава. Преди това двамата живееха с баща си, съпругата му Виктория Принс и двете им дъщери в Лос Анджелис, в същия град, където живеят Бритни и съпругът й Сам Асгари.

Що се отнася до причината зад преместването, момчетата искали да се "измъкнат от микроскопа, под който са в Лос Анджелис". Шон и Джейдън дори не поискаха да присъстват на сватбата на Бритни и настоящия й съпруг Сам Асгари. Въпреки това, тогава Джейдън заяви, че има желяние да се помири с майка си.

Бритни Спиърс със синовете си

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA