Семейството на Бритни Спиърс с тежки обвинения срещу нея

Падението на певицата продължава.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 юни 2023

Фотография: Profimedia

Изглежда проблемите винаги ще съпътстват Бритни Спиърс и тя скоро няма да може да избяга от тях.

Бившият съпруг на певицата - Кевин Федърлайн и техният син Шон Престън разкриват, че тя отново е посегнала към наркотиците и ако съдим по снимките, които пуска в своя Instagram, има голяма верочтност това да е истина.

Те споделят, че се опасяват Бритни да не свърши зле. "Молех се някой да излезе с тази информация и тя да се събуди. Това ме ужасява, защото тя е майката на децата ми", обяснява Федърлайн. "Не искам момчетата да се събудят една сутрин и да разберат, че майка им е починала от свръхдоза", допълва той.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ФЕНОВЕТЕ НА БРИТНИ СПИЪРС ПОВИКАХА ПОЛИЦИЯ, А ТЯ СЕ ЯДОСА

бритни спиърс

Бащата на Бритни, с когото тя е в обтегнати отношения от години - Джейми Спиърс, подкрепи твърденията на Федърлайн и внука му. Той споделя, че се опасява, че дъщеря му "може да свърши като Ейми Уайнхаус", която почина от алкохолно отравяне след дълга битка със зависимостите си към алкохола и наркотиците.

Синовете на Бритни и Кевин - Шон и Джейдън, споделят, че неведнъж са ставали свидетели да доставят наркотици в дома на майка им. Може би това е и причината да живеят сбаща си и да отказват всякакъв контакт с известната си майка. Отделно двамата споделят, че се срамуват от всичко, което майка им качва в социалните мрежи, най-вече от разголените й снимки.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПОРЕД БАЩАТА НА БРИТНИ СПИЪРС, ТЯ НЕ БИ "ОЖИВЯЛА" БЕЗ НЕГОВА ПОМОЩ

бритни спиърс

Бритни от своя страна казва, че всичко това е лъжа. "Фактът, че хората твърдят неща, които не са верни, е толкова тъжен", казва Спиърс. "Дори може да не са те тези, които го казват, защото за мен няма смисъл те да ги казват."

"Надявам се, че тя ще ни изслуша, преди да е станало твърде късно", категоричен е Шон Престън.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA