Зоуи Дешанел се сгоди

Актрисата е готова на брак със звездата на HGTV Джонатан Скот.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 август 2023

Актрисата Зоуи Дешанел е напът да се омъжи отново! 43-годишната звезда от New Girl се е сгодила за приятеля си Джонатан Скот.

"Завинаги започва сега!!!", похвали се двойката в публикация в Instagram. Джонатан е задал съдбовния въпрос по време на семейното им пътуване до Шотландия.

Зоуи и Джонатан, който е изключително известен с хитовия сериал на HGTV за недвижими имоти Property Brothers, се срещат от 2019 година. Те се запознават по време на снимките на караоке шоуто на Джеймс Кордън The Late Late Show With James Corden. Двамата са поканени заедно с неговия брат близнак и колега Дрю Скот и нейната сестра, звездата от "Кости" Емили Дешанел.

Зоуи Дешанел и Джонатан Скот

"Мислех, че пея добре, въобще не мислех за това", казва Джонатан за първата им среща по-късно в интервю. "Продуцентът каза, че съм флиртувал толкова лошо и толкова много, че се наложи да изрежат много от записа."

Само няколко месеца по-късно, през декември 2019 г., двамата правят своя дебют като двойка на червения килим на наградите Critics' Choice Documentary Awards в Ню Йорк. Един месец по-късно, в шоуто Today на NBC, Джонатан не спира да сипе похвали за Зоуи и за положителния ефект, който тя е оказала върху живота му. "Хората продължават да ми казват, неща от сорта "Джонатан, изглеждаш толкова жив." И аз си казвам: "Бях ли глупак преди? Какво се случи?" Ще призная, че тя изважда най-доброто от мен и ме кара да искам да бъда най-добрата версия на себе си."

Зоуи Дешанел и Джонатан Скот

Това ще бъде втори брак за Джонатан, който преди това беше женен за Келси Ули, и трети за Зоуи. През септември 2019 г., дни преди Зоуи и Джонатан да разкрият публично романса си, тя и филмовият продуцент Джейкъб Печеник обявиха раздялата си след четири години брак. Двамата, имат две деца - Елси Отър, на 8 г., и Чарли Улф, на 6 г. Преди това актрисата бе омъжена за вокалиста на Death Cab for Cutie Бен Гибард, но брака им продължи едва две години.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA