Кендал Дженър проговори за връзката си с Bad Bunny

Риалити звездата за пръв път е откровена за любовта.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 август 2023

Фотография: Profimedia

Риалити звездата Кендъл Дженър никога не говори за връзките си, но явно отношенията й с рапъра Bad Bunny са доста сериозни, тъй като сподели доста интересни неща за любовта.

В последните шест месеца двамата са непрекъснато засичани заедно и допреди дни публично пазеха дистанция. На концерта на рапъра Дрейк обаче показаха доста интимност, което потвърди връзката им.

Кендал Дженър и Bad Bunny

Дженър споделя, че е напълно отдадена във връзка си. "Обичам наистина силно и обичам без извинения. Не обичам сбогуванията и ще се боря да не се налага да казвам сбогом", категорична е Кендал. "Винаги ще се боря за връзката си. Така съм от малка, въпреки че бях срамежлива и понякога много затворена. Но не се отказвам от нищо. Някои хора не желаят да се срещнат с мен на това ниво. Но това е добре. Предпочитам да направя това, отколкото да се затворя за нещо и да не му дам подходящ шанс."

Кендъл и Bad Bunny за първи път предизвикаха слухове, че са заедно още през февруари, когато бяха забелязани на вечеря в Бевърли Хилс с Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли Бийбър. Оттогава моделът и рапърът редовно са виждани заедно.

Кендал Дженър и Bad Bunny

"Знам, че нещо ще излезе наяве. Знам, че хората ще кажат нещо. Хората знаят всичко за мен, така че какво остава да защитавам? Моят личен живот, личният ми живот", казва Bad Bunny пред Rolling Stone през юни. "Това е единственият отговор. В крайна сметка единственото нещо, което имам, е личното ми пространство."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA