Бритни Спиърс е с влошено състояние

Певицата остана сама след развода със Сам Асгари.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 август 2023

Фотография: Profimedia

Бритни Спиърс е останала съвсем сама, след като съпругът й Сам Асгари я напусна и обяви развода им. Вследствие на това психичното и физическото здраве на певицата се влошили сериозно.

В момента около Спиърс са само мениджърът и адвокатът й, които "се грижат за нея". Приближени до изпълнителката споделят, че двамата помагат на звездата да се нахрани, водят я на срещи и управляват професионалните й ангажименти. Адвокатът на Бритни Матю Розенгарт е категоричен, че сегашното й психическо състояние е влошено, но за момента нямало причина за тревога и няма планове за увеличаване на нейните медицински грижи. По-големият брат на Бритни, Брайън, също се опитвал да помогне на сестра си, но споделял, че "ходи по яйчени черупки" около певицата. Самата тя бе заснета в доста неугледен вид на излизане от магазина.

Бритни Спиърс

От своя страна 29-годишният Сам Асгари се опитва всячески да опозори певицата и да изтръгне сериозна съпружеска издръжка. От друга страна, се предполага, че двойката е подписала железен предбрачен договор преди сватбата, затова сега Асгари настоява той да се анулира, за да получи каквото иска. В този момент Бритни също не си помага особено, тъй като сподели редица кадри в социалните мрежи, които за пореден път обезпокоиха феновете й. Тя сподели свои размазани снимки гола, на пилон, с няколко мъже в басейна. А това дава на бившия й съпруг доводи, с които да я атакува в съда.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA