Бритни Спиърс се развежда

Съпругът на певицата обяви раздялата, а малко по-късно подаде молба за развод.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 август 2023

Фотография: Profimedia

На пръв поглед Бритни Спиърс имаше късмет единствено с брака си, но и това не трая дълго. Съпругът на певицата обяви раздялата им, а часове по-късно официално подаде молба за развод.

Актьорът Сам Асгари подаде документи, само 14 месеца след като двамата се ожениха на изискана церемония. В документа Сам посочва като дата на раздялата 28 юли 2023 г., а като причина посочва "непреодолими различия", разкриват от TMZ. Изданието съобщава още, че Сам изисква Бритни да му плаща съпружеска издръжка, както и адвокатските хонорари. В документацията се посочва още, че той "все още не е определил пълния характер и степен на отделните имуществени активи и задължения на всяка страна". "Те са разделени и това е най-доброто за Бритни", разкрива близък на двойката пред NBC News.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕМЕЙСТВОТО НА БРИТНИ СПИЪРС С ТЕЖКИ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ НЕЯ

Бритни Спиърс и Сам Асгари

41-годишната Бритни и 29-годишният Сам бяха заедно седем години преди да обявят раздялата. Двамата се срещат за първи път през 2016 г. на снимачната площадка на музикалния видеоклип на певицата "Slumber Party" и бързо пренесоха химията и извън екрана. "Запазих номера му и беше толкова странно, когато пет месеца по-късно намерих номера му в чантата си", спомня си Бритни по време на интервю през 2017 г. "Помислих си "Той беше много сладък. Този човек беше наистина сладък!" така че тогава му се обадих. Той е наистина много забавен човек."

Двойката се сгоди през септември 2021 г. на фона на опитите на Бритни да прекрати 13-годишното попечителство, което й бе наложено от съда и всички решения за живота и кариерата й се взимаха от баща й.

По време на съдебната битка Бритни, която има две момчета - Шон на 17 г., и Джейдън Джеймс, на 16г., заявява, че със Сам искат да създадат семейство заедно, но баща й категорично забранил това. Нейното попечителство беше прекратено през ноември 2021 г., а баща й тогава заяви, че без него тя не би оживяла.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЪПРУГЪТ НА БРИТНИ СПИЪРС ДАДЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ПСИХИЧНОТО Й ЗДРАВЕ

Бритни Спиърс и Сам Асгари

В началото на 2022 г. Сам също споделя, че двамата са искали да имат деца и че това "трябваше да се случи преди три години". "Когато си във връзка с някого, в когото си истински влюбен, искаш да се пресъздадеш и това е нещо, което искам да направя," казва тогава той. По-късно стаа ясно, че двойката е загубила бебето още в началото на бременността на певицата. На следващия месец Бритни и Сам се ожениха на приказно сватбено тържество. Семейството на Бритни не беше поканено поради правни проблеми. Синовете й пък отказаха да присъстват.

Това бе третата поред сватба на Бритни. Преди това тя беше омъжена за приятеля си от детството Джейсън Александър, като брака им продължи само 55 часа. През същата година - 2004-та, се жени за Кевин Федърлайн, от когото има две момчета. Двамата се развеждат през 2007 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA