Съпругът на Бритни Спиърс даде подробности за психичното й здраве

"Тя има своя глас и е свободна жена", заяви Сам Асгари.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 13 декември 2022

Съпругът на Бритни Спиърс, Сам Асгари, наруши мълчанието си на фона на опасенията на феновете за нейното здраве.

Актьорът и модел отговори на въпроси относно изтриването на профила ѝ в Instagram, отсъствието ѝ от публични събития и странните последни публикации.

"Социалните мрежи могат да бъдат травматизиращи. Понякога е добре да си вземете почивка", споделя Асгари. "Тя има своя глас и е свободна жена."

бнм

Феновете забелязаха, че Спиърс деактивира акаунта си в Instagram след поредица от привидно произволни публикации за двамата си сина и сестра си Джейми Лин Спиърс.

Сам също така каза, че причината да не споделя много снимки на половинката си в своя Instagram е, че „уважавам нейната поверителност и я защитавам по всяко време... От уважение към личното ѝ пространство, не публикувам нейни снимки и винаги моля за разрешение, ако искам да го направя."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕЦАТА НА БРИТНИ СПИЪРС НЕ СА СЪГЛАСНИ С НЕЙНАТА ГЛЕДНА ТОЧКА

Говорейки за това защо Бритни не посещава събития на червения килим, особено с него, той каза, че изпълнителката на „Toxic" след толкова години не изпитва удоволствие. Особено след като години наред е била принудена да бъде под светлините на прожекторите.

гхнйм

„В моята работа трябва да присъствам на много събития и за мен винаги е чест, ако тя се присъедини, но за нея тези неща не са забавни, а пълни със стрес", пише той. „Особено след като прави тези неща от 8-годишна възраст и е била на върха винаги, когато е присъствала."

Докато феновете непрекъснато питат за здравето на любимата си певица в социалните медии, съпругът ѝ ги помоли просто да уважават личния ѝ живот и да спрат да правят предположения.

„Винаги съм уважавал и подкрепял това да пази личния си живот в тайна. Моля ви, да направите същото", каза той. „Защото понякога прекомерната защита може да причини повече стрес и щети."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA