Джоуи Кинг се омъжи за режисьора Стивън Пиет

Двойката се врече във вярност на интимна церемония в Испания.

Ася Иванова
Ася Иванова 04 септември 2023

Фотография: Profimedia

Актрисата Джоуи Кинг се омъжи за режисьора Стивън Пиет на интимна сватба в Испания през уикенда. До тях са били само най-близките им роднини и приятели. 

Малко по-рано през седмицата, актрисата се отдаде на романтични спомени, споделяйки куп кадри със своя любим. Тя използва социалната мрежа Instagram, за да покаже техните приключения в Португалия. "Любовта е страхотна! Любовта е грандиозна! Любовта е да се целувате пред Fonte dos Amores и да пиете твърде много кайпирини заедно", написа тя под снимките.

Двойката се срещна за първи път през 2019 г., когато Пиет е нает да режисира два епизода от нейния минисериал за Hulu "The Act". Не след дълго искарата на любовта припламва, апрез миналия март двамата обявиха новината за годежа си в Instagram. "Никога не съм предполагалa, че щастието може да бъде толкова силно, че да превземе въздуха от дробовете ви, завладявайки всяка частица от вас и да не можете да не усетите очите си добре от неоспоримата радост", написа Кинг под снимката. "Никога не съм знаела, че присъствието и сърцето на човек могат да се почувстват като истински дом. Никога не съм знаела, че любовта може да бъде толкова безспорно красива. Никога не съм знаела... до теб."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA