Алесандра Амброзио се раздели с приятеля си

Супермоделът се раздели с Ричард Лий след 2-годишна връзка.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 септември 2023

Фотография: Profimedia; Instagram/@alessandraambrosio

Трудно бихме могли да повярваме, че жена като Алесандра Амброзио може да остане сама. Но очевидно, това се случва отново!

Красавицата се е разделила с приятеля си, 41-годишният модел Ричард Лий. Това се случва само две години след началото на връзката им.

В последните месеци Амброзио все по-често е виждана сама, а впоследствие се оказва, че двойката си е дала почивка. "Те не са прекарвали много време заедно това лято. Тя беше с приятели и с децата си, докато той работеше, така че те се отдалечиха и не са се срещали известно време," разкриват близки до двойката.

Алесандра Амброзио и Ричард Лий

Той не беше с нея в Ибиса това лято и дори не се появи на партито за 15-ия рожден ден на дъщеря й Аня миналия месец. Последният път, когато Алесандра и Ричард бяха снимани заедно, беше в средата на юни в Санта Моника, Калифорния, докато бяха на плажа и играеха заедно волейбол. Двамата пък имат общи снимки в профилите си в Instagram в далечния януари.

Близките им обаче изразяват съмненията, че все пак има шанс двойката да се събере отново. "Тя винаги го е обичала, така че може би ще се оправят, но кой знае?" добавят те.

Алесандра Амброзио и Ричард Лий

Алесандра и Ричард започнаха да се срещат през януари 2021 г. Преди това, между 2018 и 2020 г. тя имаше връзка с Николо Оди. През 2018 г. Амброзио се раздели с бащата на децата - Джейми Мазур, с който бяха заедно в последните 10 години. Двамата имат момиче и момче на име Аня и Ноа.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA