Ал Пачино се раздели с майката на новороденото си бебе

Двойката вече се съди за попечителството над сина им.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 септември 2023

Изглежда Ал Пачино Нур Алфала са се разделили само два месеца след появата на сина им, тъй като вече се съдят за попечителството над детето.

Това е изненада за всички, тъй като двойката редовно е засичана заедно по улиците на Лос Анджелис. Според The Blast обаче, 29-годишната Нур е подала молба за пълно попечителство над малкия Роман, който се появи на бял свят в края на юни. От документите става ясно, че Алфала ще получи пълно физическо попечителство с "разумно посещение" от Ал. В документите се посочва, че той все още ще има думата при важни решения, свързани с възпитанието на детето, включително образование, медицинско лечение и религия.

Ал Пачино и Нур Алфала

Очевидно документите са били подготвени само дни след раждането на Роман и Ал ги е подписал заедно със свидетел. Отделно, бившата приятелка на Пачино - Нур, иска той да поеме всички адвокатски хонорари или разходи по делото. Що се отнася до издръжката на детето, съдебната система ще определи официалния размер и за двете страни преди официално да бъде обявено решението.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA