Кайли Дженър и Тимъти Шаламе по-влюбени от всякога

Двойката отиде заедно на финалите на U.S. Open.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 септември 2023

Фотография: Profimedia

Изключително чаровни са Кайли Дженър и Тимъти Шаламе и тяхната любов, която сякаш заразява всички. Новата холивудска двойка вече не се крие и след концерта на Бионсе, на който беше първата им публична поява и целувка пред света, вече не се притеснява не се страхуват да покажат любовта си.

За новата си публична поява, Кайли и Тимъти избраха да присъстват на финалния мач при мъжете на U.S. Open в неделя в Ню Йорк. Двамата бяха в частна ложа и седяха на последния ред в ъгъла, сякаш за да запазят уединението си и може би да не бъдат забелязани. Но това няма как да се случи, тъй като двамата в момента са една от най-коментирните двойки в Холивуд. 

И сякаш светът не съществуваше за тях, а беше събран в очите на любимия човек. В повечето време, двамата наблюдаваха един друг, а не спортното събитие. Докато присъстваха на мача между Даниил Медведев и Новак Джокович, Кайли беше забелязана да слага ръка върху главата на Тимъти и да гали косата му. След това той я прегърна и придърпа към себе си, за да й прошепне нежни слова в ухото. Двамата се прегръщаха, кикотеха и си говореха сладко. Вижте и вие този очарователен момент в галерията по-горе:

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA