Ал Пачино иска пълно попечителство над новородения си син

Ася Иванова
Ася Иванова 12 септември 2023

Фотография: Profimedia

Ал Пачино поиска пълно попечителство над новородения си син Роман.

Миналата седмица стана ясно, че той се е разделил с 29-годишната си приятелка Нур Алфала, а тя веднага е е подала иск в съда за определяне на родителските отношения. Младата майка е поискала да получи основно попечителство над бебето, като Пачино ще може да вижда детето и да се включва в грижите за него. Разбира се, от него се изисква да дава "солена" издръжка.

Очевидно актьорът не е съгласен с исканията и е завел ответен иск. Той е наел един от най-известните екипи от холивудски адвокати, който да му помогне в съдебната битка срещу Алфала. Те ще подадат искане в съда за пълно попечителство над новороденият им син на актьора. Той е наел Адам Филип Липсик, който има кантора в "Hersch Mannis" в Бевърли Хилс. "Г-н Липсик е представлявал широка гама от клиенти, от известни артисти и спортисти, до ръководители на компании в сферата на развлекателния бизнес, до родители, които са домакини", сочи справката за известния адвокат.

ал пачино

Ал и Нур започват да се срещат през април 2022 г. и изненадващо станаха родители в края на юни тази година. Запознати разкриват, че Пачино е бил "изненадан" от новината, че ще имат дете и дори е имал съмнения по въпроса дали той е бащата. Впоследствие обаче, е направил "доброволна декларация за родителство", потвърждавайки, че е баща на малкия Роман. Оказва се, че актьорът не е планирал да се обвързва трайно с Алфала и очаква с нетърпение да направят финансово споразумение. Те ще трябва да преминат през съдебен процес и решението да бъде взето от съдия.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA