Лиъм Пейн бе хоспитализиран по спешност

Певецът отново получил сериозна бъбречна криза.

Ася Иванова
Ася Иванова 14 септември 2023

Фотография: Profimedia

Изпълнителят Лиъм Пейн бе хоспитализиран по спешност по време на почивката му в Италия.

Спешният екип е повикан след като бившият член на бой бандата One Direction се е оплакал от сериозни болки в бъбреците. Той е бил откаран с линейка и ще остане в болница в рамките на поне шест дни. "Лиъм е в сериозно състояние, но е в добри ръце и лекарите ще направят всичко, за да го вдигнат на крака", казват запознати.  

"Те искат да направят всеки възможен тест, за да разберат какво точно става, като засега подозират, че от известно време е възможно да има друг основен проблем, който се влошава", смятат още негови близки.

Лиъм Пейн с приятелката си Кейт

30-годишният Лиъм и приятелката му Кейт Касиди празнували годишнината си край езерото Комо, когато той внезапно се почувствал зле. Изпълнителят бил много разстроен, че състоянието му провалило ваканцията му с любимата му жена, но се радвал, че тя е до него в този момент и му помага в сложната ситуация. 

Преди няколко седмици Пейн имаше същите проблеми. Наложи се дори да отмени концерти, след като беше хоспитализиран отново заради "сериозна бъбречна инфекция". "С тъга трябва да ви кажа, че нямаме друг избор, освен да отложим предстоящото ми турне в Южна Америка. През последната седмица бях в болница със сериозна бъбречна инфекция, това е нещо, което не бих пожелал на никого, и лекарите настояват да си почина и да се възстановя", написа той тогава.

Пред 2023 г. Пейн се бе фокусирал върху създаването на втория си албум. Той дори спря употребата на алкохол и отбеляза шест месеца трезвеност, като сподели, че пиел тввърде много по време на турнетата като част от One Direction и това му пречело.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA