Кой е мъжът до Дженифър Хъдсън?

Актрисата отново повдигна завесата на личния си живот и изненеда с признание.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 октомври 2023

Фотография: Profimedia

В последните месеци всички се питат кой е мистериозният мъж до актрисата и певица Дженифър Хъдсън? Tя отново потвърди, че се среща с някого, но не издава с кого.

42-годишната певица и актриса, носителка на "Оскар", се завърна като водеща в телевизията и небрежно спомена, че си има гадже по време на премиерния епизод на сезона. Хъдсън изрази възхищението си от Ъшър и новите неща, които пуска, както и от изявите му в Лас Вегас. Не бързайте! Не е той мъжът до нея. Всъщност Дженифър призна, че ще заведе приятеля си на концерта на музиканта. "Ще заведа гаджето си. Ще седнем отзад и ще гледаме. Защото Ъшър е гадже на всички, нали?" 

Дженифър Хъдсън и Комън

И така, кой е нейният приятел?

От месеци се носят слухове, че Хъдсън се среща с колегата си (и носител на "Оскар") Комън. Двамата дори са засечени заедно на вечеря през февруари. Според техни приближени, Дженифър и музиканта са заедно от цяла една година, но се познават от много повече. Тя обаче не потвърждава слуховете. "Слуховете говорят много неща. Но наистина е красив мъж. Това ще го призная", казва Дженифър пред TMZ през юли. Самият Комън пък споделя, че "тя е най-красивият човек", който е срещал някога. И това ако не е признание.

Дженифър Хъдсън и Комън

Съвсем скоро ще очаква да излезе на голям екран и предстоящия екшън трилър Breathe, в който двамата се снимат заедно с Мила Йовович и Сам Уортингтън. Според запознати именно на снимачната площадка е пламнала искрата на любовта между двамата приятели, които се познават повече от десетилетие.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA