Кевин Спейси бе приет по спешност в болница

Ето какво споделя актьорът след престоя си в болницата.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 октомври 2023

Кевин Спейси е бил закаран по спешност в болница. Той се усъмнил, че получава инфарк, тъй като му изтръпнала лявата ръка.

Актьорът споделя, че веднага му е бил направен ядрено-магнитен резонанс, който да установи какво е състоянието му. "Г-н Спейси беше закаран в медицински център заради здравословни проблеми. Той беше лекуван по най-добрия начин от лекарите и екипа, като заключението бе, че няма притеснения за сърцето му", казва източник пред Los Angeles Times и споделя още, че актьорът е успокоен, че всичко е наред.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕВИН СПЕЙСИ ПРОГОВОРИ ЗА СКАНДАЛНИТЕ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ НЕГО

В този момент, Спейси е бил гост на филмовия фестивал в Ташкент, Узбекистан. Той се е завърнал на сцената още същата вечер. "Това ме накара да се замисля за моменти да разбера колко крехък е животът – за всички нас", споделя по-късно пред публиката актьорът. При закриването на фестивала той споделя и малко повече детайли около здравето си и предполагаемия инфаркт. Той разкрива, че това се е случило докато е в местния музей. "Гледах тези прекрасни картини на стената и изведнъж почувствах как цялата ми лява ръка изтръпва за около осем секунди," казва той. Спейси не се притеснил особено, но неговия екип побързал да го закара в болница, за да му бъдат направени ядрено-магнитен резонанси тестове, за да се установи какво е състоянието му.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA