Кери Мълиган тайно е станала майка

Актрисата потвърди, че се е сдобила с трето дете.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Бебешки плач звучи в дома на актрисата Кери Мълиган. Звездата от "Великият Гетсби" тайно е станала майка.

Това е третото дете на Кери и съпруга й, музиканта Маркъс Мъмфорд от бандата Mumford & Sons. Двойката вече има дъщеря Евелин, на 8 г. и син Уилфред, на 6.

И макар Мълиган да потвърди в интервю пред Vogue, че има бебе, тя не разкрива неговите име и пол. "Ето ме, готова съм за Vogue", шегува се тя пред изданието относно петно на блузата си, преди да се обърне към бебето си. "Така е. Ще те преоблека, а после ще намерим друга риза на мама…", казва актрисата, която краси корицата на Модната библия за ноември.

По-рано тази година се появиха слуховете, че Мълиган и Мъмфорд са в очакване на трето дете. По-късно актрисата показа наедрялото си коремче на червения килим на наградите BAFTA 2023 през февруари.

"Какво променя майчинството? Е, целият ти живот – това е неоспоримо – променя всичко. Що се отнася до моята работа, не знам дали майчинството винаги е първата мисъл в ума ми, когато чета сценарий, но подозирам, че е променило поведението ми."

Кери Мълиган със съпруга Маркъс Мъмфорд

Тя споделя, че това, че е станала родител й е помогнало в много от нейните роли. "Играла съм майки преди, без изобщо да съм знаела какво е да имаш собствено дете", преди да се заснеме ролята си за филма от 2017 г. Mudbound. "Дъщеря ми беше на 8 месеца, когато снимахме, и за първи път се почувствах толкова свързана с героинята си по този начин. Чувствах се много по-свързана, знаейки и изпитвайки тези емоции."

Все пак актрисата и нейната половинка успяват да запазят голяма част от семейния си свят в тайна и не е изненадващо, че двамата са запазили в тайна появата на третото си дете.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA