Анджелина Джоли нае синовете си за филма "Мария"

Пакс и Мадокс са включени в екипа на биографичната лента.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Анджелина Джоли нае две от децата си за предстоящия й филм "Мария".

22-годишният Мадокс и 19-годишният Пакс са част от снимачния процес на биографичната лента, посветена на оперната прима Мария Калас.

В момента Анджелина снима филма в Пелопонес, Гърция. Преди това снимките бяха в Париж, Франция. Работата по проекта започна миналата седмица, точно година след обявяването му. Снимките ще продължат осем седмици, локациите са Париж, Гърция, Будапеща и Милано.

Анджелина Джоли във филма Мария

Базиран на истински разкази, филмът ще разкаже бурната, красива и трагична история от живота на най-великите оперни певици в света, преживяна и преосмислена през последните ѝ дни в Париж през 70-те години на миналия век.

Това е третият биографичен филм на режисьора Пабло Ларейн за видна женска фигура. Преди това той режисира Натали Портман в "Джаки" и Кристен Стюарт в "Спенсър". 

Освен Джоли, в лентата се снимат още Пиерфранческо Фавино, Алба Рорвахер, Халук Билгинер, Коди Смит-Макфий и Валерия Голино.

Анджелина Джоли с Пакс във филма Мария

Анджелина Джоли във филма Мария - Мадокс

Двете момчета на Анджелина вече имат опит в киното. Преди това Пакс е работил като фотограф за филма на актрисата от 2017 г. "First They Killed My Father". Също така е работил и в отдела за помощник режисьори за предстоящия й филм "Without Blood".

Мадокс пък беше продуцент на "First They Killed My Father" и стажант на нейния филм "By the Sea" от 2015 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA