Бритни Спиърс направила аборт от връзката си с Джъстин Тимбърлейк

Двамата бяха заедно в продължение на три години.

Ася Иванова
Ася Иванова 18 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Мемоарите на Бритни Спиърс се очертават като едни от най-скандалните, след тези на принц Хари. Певицата вече хвърли няколко бомби, с които успя да шокира всички. 41-годишната певица разкри, че преди цели 20 г. е забременяла от Джъстин Тимбърлейк и впоследствие е направила аборт.

Двойката имаше връзка между 1999 и 2002 г. В мемоарната си книга, наречена "Жената в мен", която трябва да излезе скоро, обяснява, че в онзи момент Тимбърлейк не е бил готов да бъде баща.

Бритни Спиърс мемоари

"Бременността беше изненада за мен, но не беше трагедия. Много обичах Джъстин и винаги съм си мислела, че един ден ще имаме семейство. Вярно е, че тя се случи малко по-рано, отколкото очаквах. Но Джъстин абсолютно не беше щастлив от тази бременност. Той каза, че не сме готови да имаме дете, че сме твърде млади за това", се посочва в мемоарите на Спиърс. 

"Не знам дали това беше правилното решение. Ако решението зависеше изцяло от мен, никога нямаше да направя аборт. Но Джъстин беше пределно ясен, че не иска да бъде баща", казва още Спиърс.

Изпълнителката твърди, че абортът е "едно от най-мъчителните неща, които съм преживявала в живота си" . Мемоарите на Спиръс ще бъдат публикувани на 24 октомври.

Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс
До момента няма коментар от самия Джъстин. Но негови близку споделят: "Джъстин се фокусира върху собственото си семейство и се опитва да не се занимава с мемоарите на Бритни. През последните години Джъстин се опитва да подкрепя Бритни от разстояние. Те излизаха толкова отдавна, но той все още я уважава. Джъстин и съпругата му Джесика Бийл просто искат всички да израстнат и да се развиват, вместо да продължават да изтъкват миналото", каза източникът пред ET.

Бритни Спиърс и Колин Фарел

По-рано стана ясно, че мемоарите на Бритни сериозно са притеснили както Джъстин, така и друго бивше гадже на певицата - Колин Фарел. Те поискали да им бъде предоставено копие от книгата преди публикуването ѝ, за да могат да разберат какви подробности от отношенията с тях Бритни възнамерява да направи публично достояние. Адвокатите на Тимбърлейк и Фарел заявиха, че ще съдят Бритни Спиърс, ако някои пасажи от книгата не бъдат премахнати преди публикуването. Как в крайна сметка се е разрешила тази ситуация все още не е известно.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA