Рейчъл Билсън разки, че е претърпяла спонтанен аборт

Актрисата е преживяла няколко тежки загуби, преди да стане майка.

Ася Иванова
Ася Иванова 25 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Рейчъл Билсън е по-откровена от всякога, разкривайки, че е претърпяла няколко спонтанни аборти.

Това откровение се случи по време на епизода на нейния подкаст "Broad Ideas". "Имах няколко спонтанни аборта. Така че преживях загуби", разкри 42-годишната актриса, споделяйки, че са били в ранния етап на бременността й.

Рейчъл Билсън

Рейчъл, нейната партньорка в подкаста Оливия Алън и госта им, автора Либи Вайнтрауб, говореха за трудните моменти от загубата на дете. Самата Вайнтрауб е написала книга, наречена "She Was Born: Words on Loss and Liberation", в която споделя историята си за преживяното мъртво раждане и множество спонтанни аборти.

Този разговор провокира Билсън да разкрие и своите тежки моменти. Тя изтъкна колко е важно за всяка бременна жена да може да се справя с ударите по време на процеса на раждане, защото загубата е реална възможност. "Какви планове можете да правите, когато наистина не зависи от вас?"

Рейчъл Билсън

Въпреки че има проблеми с бременността, Билсън ражда единственото си дете, дъщеря си Брайър Роуз, през октомври 2014 г. Нейн баща е актьорът Хейдън Кристенсен, с когото Билсен се разделя през 2017 г., след близо 10-годишна връзка.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA