Отдел убийства разследва смъртта на Матю Пери

Очакват се окончателните изследвания от токсикологията.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 ноември 2023

Фотография: Profimedia

Макар да бе обявено, че няма следи от насилие, в разследването за смъртта на Матю Пери са се включили детективи от отдела за грабежи и убийства на полицията.

Актьорът бе открит безжизнен в джакузито си у дома в Лос Анджелис в събота. Източници разкриха, че причината за смъртта е удавяне, причинено от спиране на сърдечната дейност. Съдебният лекар на окръг Лос Анджелис обаче отложи официалното си становище, за да бъдат направени всички токсилогични изследвания. Бе поискано и допълнително разследване на причината за смъртта на Пери.

приятели

Разследващите казаха, че в дома на актьора не са открити наркотици, въпреки че имало лекарства, отпускани с рецепта. Запознати разкриват, че включването на отдела за грабежи и убийства на полицията в Лос Анджелис в разследването е стандартна процедура, когато става въпрос за високопоставени случаи, включително известни актьори.

Актьорът умира в джакузито си в съботния следобед. През това време асистентът му е изпратен по задачи, а безжизненото тяло на Пери е забелязано от случаен минувач. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA