Почина Матю Пери от "Приятели"

Той е бил открит мъртъв в джакузито си.

Ася Иванова
Ася Иванова 29 октомври 2023

Фотография: Profimedia

Светът днес осъмна с ужасната новина, че звездата от "Приятели" Матю Пери е починал.

54-годишният актьор е бил намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис. Няма признаци на насилствена смърт, разкриват органите на реда, цитирани от LA Times. Източници разкриват, че причината за смъртта е удавяне, причинено от спиране на сърдечната дейност. Пери е открит в джакузито си у дома. На мястото на инцидента не са открити наркотици. Първи идват полицията и парамедиците, в опит да го спасят. След това са забелязани и майката на звездата Сюзан с нейния съпруг Кийт Морисън.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАТЮ ПЕРИ СТАВА НА 51, А ТОВА СА ЛЮБИМИТЕ НИ РЕПЛИКИ НА ЧАНДЛЪР БИНГ

Матю Пери почина

Матю Пери почина

Пери стана известен с ролята си на саркастичният Чандлър Бинг в хитовия сериал от 90-те "Приятели", който се излъчва в продължение на 10 сезона. Още тогава обаче той се въвлича в омагьосания кръг на алкохола и наркотиците. На няколко пъти е посещавал рехабилитационни центрове, а порокът му се оказва по-зловещ, отколкото някой може да си помисли. 15 пъти в болница не успяват да му помогнат да се справи с проблема си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАТЮ ПЕРИ РАЗКРИ ЗАЩО СЕ Е РАЗДЕЛИЛ С ДЖУЛИЯ РОБЪРТС

Матю Пери почина

В мемоарите си от 2022 г., наречени "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо: мемоари", той признава, че дебелото му черво се спукало, вследствие на пристрастяването му към опиодите. Това се случва, когато е на 49 г. Той е в кома в продължение на 2 седмици, а лекарите му дават само 2% шанс да оцелее. Необходими са 14 операции, за да се възстанови от уврежданията. Но той успява да се пребори. До днес.

Иронично, последният пост на Пери в Instagram го показва как релаксира в джакузито у дома. Точно там, където впоследствие е открит мъртъв. Явно това е било едно от любимите му места. "O, топлата вода, която се движи около теб, те кара да се чувстваш добре. Аз съм Матман", гласи коментарът към публикацията.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA