Матю Пери разкри защо се е разделил с Джулия Робъртс

Въпреки, че двамата са имали силна химия помежду си, връзката им не е просъществувала дълго.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 04 ноември 2022

Матю Пери разказа за връзката му с Джулия Робъртс, която е започнала след общите им снимки в "Приятели".

Феновете на сериала си спомнят епизода, в който Чандлър Бинг излиза за кратко със Сузи Мос. 

Гостуването на актрисата в ситкома беше запомнящо се не само заради забавния сюжет на нейния епизод, но и защото зрителите научиха, че Пери и Робъртс всъщност са били двойка по време на снимките. Връзката обаче продължила само няколко месеца, а в биографичната си книга актьора разкрива защо.

дфгх

Във "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" Матю признава , че е бил дълбоко влюбен в Джулия, която в този момент вече е холивудска икона, но не е могъл да се справи с притеснението си да излиза с нея, въпреки химията им.

Той разказва, че е казала на продуцентите на "Приятели", че ще гостува в шоуто, при условие че бъде включена в сюжета на Чандлър Бинг.

Чувайки това, актюрът ѝ изпраща „три дузини червени рози и картичка, която гласи: „Единственото нещо, което е по-вълнуващо от перспективата да участваш в шоуто е, че най-накрая имам извинение да ти изпратя цветя".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЩЕ СЕ ИЗНЕНАДАТЕ КАКВО СВЪРЗВА ДЖУЛИЯ РОБЪРТС И МАРТИН ЛУТЪР КИНГ

След това двамата започват това, което Пери нарича „тримесечно ухажване" чрез ежедневни факсове, докато тя е работила по филм във Франция, преди още да се появи в „Приятели".

„Три или четири пъти на ден седях до факса си и гледах как листът хартия бавно разкрива следващото й писмо", пише Матю. 

„Бях толкова развълнуван, че някои вечери се озовавах на някое парти с привлекателна жена, а прекъсвах разговора, за да мога да се втурна към вкъщи и да видя дали е пристигнал нов факс."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОЩЕ ЛЮБОПИТНИ МОМЕНТИ ОТ ЗАВРЪЩАНЕТО НА "ПРИЯТЕЛИ"

По времето, когато са заснели епизода вече са били двойка и заедно са посрещнали новата 1996 г., след което Пери се е срещнал със семейството ѝ. „Аз я допуснах вътре в себе си и започнахме връзка", пише той.

„Сякаш беше дошла на тази планета, за да накара света да се усмихне и по-специално мен. Бях ухилен като 15-годишно дете на първата му среща", добавя той.

Но след два месеца връзка той се разделя с актрисата. „Срещата с Джулия Робъртс беше твърде много за мен. Бях сигурен, че тя ще скъса с мен. Никога не бих могъл да бъда достатъчен за нея." пише той. „Така че, вместо да се изправя пред неизбежната агония от загубата ѝ, аз скъсах с красивата и брилянтна Джулия Робъртс."

Той добавя: „Не мога да опиша изражението на объркване на лицето й."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA