Селин Дион се завърна след тежката диагноза

Певицата отмени всички концерти и се затвори у дома преди 10 месеца.

Ася Иванова
Ася Иванова 02 ноември 2023

Селин Дион направи първата си публична изява, след като бе диагностицирана със синдрома на скованата личност преди повече от десет месеца. Тогава тя отмени и всички дати на световното си турне заради нелечимата болест. 

Певицата се появи на хокейния мач между "Монреал Канейдиънс" и "Вегас Голдън Найтс" в Лас Вегас и бе във видимо добро настроение. Тя позира с вицепрезидента на канадския отбор Шантал Машабе. "Страхотно посещение на нашия мач във Вегас вчера. Благодаря на Селин Дион за щедростта ѝ. Целият отбор беше толкова щастлив да се срещне с теб и семейството ти. Това трябва да успокои всички!".

Изпълнителката не пропусна да поздрави и играчите на отбора на родния си град. Дион бе придружена от синовете си 22-годишният Рене-Чарлз и 13-годишните близнаци Нелсън и Еди. 

Селин Дион сподели снимки от събитието в официалния си акаунт в Instagram и благодари на отбора за оказаното внимание към нея и децата й. "Моите момчета и аз си прекарахме толкова забавно на гости на "Монреал Канейдиънс" след хокейния им мач с "Вегас Голдън Найтс" в Лас Вегас в понеделник вечер. Играха толкова добре, каква игра! Благодарим ви, че се срещнахте с нас след мача, момчета! Това беше незабравимо за всички ни. Успешен сезон!", написа певицата в мрежата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA