Ал Пачино и странният случай с битката му за попечителство

Холивудската звезда и майката на последното му дете се разбраха за издръжката.

Ася Иванова
Ася Иванова 03 ноември 2023

Фотография: Profimedia

Ал Пачино и приятелката му Нур Алфала станаха родители в края на юни, а впоследствие започнаха битка в съда за пълното попечителство над сина им Роман.

Това предизвика спекулациите, че двамата са се разделили със скандал и спорят кой да се грижи за детето. Да, ама не. Оказва се, че двамата са все още заедно и очевидно нямат драма от друго естество. Двойката е решила да се разбере относно кой ще гледа детето и какви пари майката ще получава за грижите за детето им. Съдът вече се изказа по въпроса.

Ал Пачино и приятелката му Нур Алфала

Пачино ще плаща по 30 000 долара на месец за издръжка на дете, плюс еднократно плащане от 110 000 долара, което ще бъде направено предварително. Освен това ще трябва да плати 13 000 долара за нощна медицинска сестра, която да е в помощ на младата майка, както и ще прави годишен депозит от 15 000 долара за образованието на сина си. Отделно ще поеме и всички медицински сметки, които не са покрити от застраховката на детето.

Ал Пачино и приятелката му Нур Алфала

Ал и Нур официално започват да се срещат през април 2022 г., а преди 4 месеца станаха родители за първи път. Запознати разкриват, че Пачино е бил "изненадан" от новината, че ще имат дете и дори е имал съмнения по въпроса дали той е бащата. Впоследствие обаче, е направил "доброволна декларация за родителство", потвърждавайки, че е баща на малкия Роман. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA