Кортни Кардашиян и Травис Баркър станаха родители

Двойката все още не е направила официално изявление, но близките им издадоха щастливата новина.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 ноември 2023

Фотография: Profimedia

Кортни Кардашиян и съпругът й Травис Баркър станаха родители за първи път. Двамата са посрещнали на бял свят първото си общо дете. 

Двойката до момента не е коментирала щастливата новина, но източници разкриват пред TMZ, че бебето вече е родено. Това сподели и Травис преди дни. Той разкри, че синът им се очаква около Хелоуин и в първата седмица на ноември. Таткото дори заяви, че двамата са се спряли и на име за детето им. Момченцето би трябвало да се казва Роки. "Харесвам Роки XIII. Това е името, което ми минава през главата напоследък. Или ще е на Хелоуин, или ще е в първата седмица на ноември," заяви бъдещият татко преди дни.

За момента всички се надяват бебето да е добре, тъй като по-рано тази година то бе в смъртна опасност и се наложи фетална операция, благодарение на която животът му е бил спасен.

Това е първо дете за Кортни и Травис. Риалити звездата има три деца от бившия си партньор Скот Дисик - две момчета, Рейн на 8 г. и Мейсън на 13 г., както и дъщеря Пенелъпи на 11 години. От своя страна пък Травис има син и дъщеря - Ландър на 20 г. и Алабама на 17 г., от бившата си съпруга Шанна Мокър. Отделно. от нея той има и доведена дъщеря Атиана де ла Оя, за която се грижи като свое собствено дете, защото я "счита за своя собствена кръв и плът".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA