Кортни Кардашиян претърпя спешна операция

Интервенцията се наложила, за да спасят неродения й син.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 септември 2023

Фотография: Profimedia

Кортни Кардашиян е претърпяла спешна операция, за да спаси живота на нероденото си бебе. Риалити звездата потвърди, че синът й вече е в безопасност.

Кортни и нейният съпруг Травис Баркър разказват за спешната медицинска интервенция, заради която той внезапно напусна европейското си турне и отлетя до дома, за да бъде със своята половинка. 

Кортни Кардашиян и Травис Баркър

44-годишната риалити звезда сподели, че лекарите са спасили нейния живот и този на бебето. "Бог е велик. Отлетях у дома за животозастрашаваща спешна операция на нашето бебе, за която съм толкова благодарен, че мина добре. Искам да ви благодаря за цялата подкрепа. Турнето се подновява в петък," сподели Травис в своя Twitter.

От своя страна Кортни написа в Instagram: "Завинаги ще бъда благодарна на моите невероятни лекари, че спасиха живота на нашето бебе. Вечно ще съм благодарна на моя съпруг, който напусна турнето, за да бъде с мен в болницата и да се грижи за мен след това. Той е моята скала. И на майка ми, благодаря, че ме държа за ръка през цялото това време".

Кортни Кардашиян и Травис Баркър

И добавя: "Като човек, който е имал три наистина лесни бременности в миналото, не бях подготвена за страха, който изпитах, когато се наложи спешна операция на плода. Не мисля, че някой, който не е минал през подобна ситуация, може да разбере това чувство на страх. Имам съвсем ново разбиране и уважение към майките, които е трябвало да се борят за бебетата си, докато са бременни. Слава на Бога. Да изляза от болницата с момченцето си в корема и в безопасност беше най-голямата благословия."

Близък до двойката споделя, че Кортни се чувства все по-добре с всеки изминал ден.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA