Изненада! Кортни Кардашиян и Травис Баркър чакат бебе

Риалити звездата сподели новината по страхотен начин. Разберете как!

Ася Иванова
Ася Иванова 17 юни 2023

Изненадааа! Кортни Кардашиян и Травис Баркър са на седмото небе от щастие. Двойката е в очакване на първото си общо дете.

Двойката премина през труден път, за да се случи чудото. Кортни неколкократно се подложи на ин витро процедура, докато накрая се отказаха от неуспешните опити. Разбира се, всичко това бе документирано в шоуто на семейство Кардашиян -  The Kardashians. "Официално приключихме с ин витро процедурите", разочарована каза Кортни в шоуто, излъчено в края на май. "Искаме бебе повече от всичко, но аз наистина вярвам в това, което Бог е подготвил за нас. Ако това е бебе, тогава вярвам, че то ще се случи", заяви тогава госпожа Баркър. Това е философия, която тя възприема от месеци. "Стигнах до място, когато почувствах, че времето е с нас с Травис... Така че, чувствам, че наистина ни е писано да се случи."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВИЯТ СЕЗОН НА "THE KARDASHIANS" Е ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И СПОКОЕН

кортни кардашиян и травис бейкър

Тя беше откровена за някои от предизвикателствата на ин витро оплождането. "То наистина се отрази на здравето и психиката ми. Хормоните. Лекарствата. Всеки път трябва да те приспиват. Знам, че толкова много хора преминават през това, но то просто не е за мен."

И чудото се случи! А щастливата новина Кортни сподели по доста оригинален начин. И научи не само нейният съпруг, но и целият свят. Това се случи по време на концерта на бандата на Травис - Blink-182 в Лос Анджелис на 16 юни. 44-годишната Кортни вдигна табела с надпис "Травис, аз съм бременна" и по-късно целуна барабаниста.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕКА ПОГОВОРИМ ЗА БЕЗГЛУТЕНОВИЯ РЕЖИМ НА КОРТНИ КАРДАШИЯН

Бременността на Кортни идва една година след като двамата сключиха брак на интимна церемония със семейство и близки приятели в Италия. Сватбеното тържество всъщност бе третото поред. Двойката за първи път си каза "да" по време на церемония в Лас Вегас през април. Но тогава, те нямаха свидетелство за сключен брак и седмици по-късно узакониха брака си в съда в Санта Барбара, Калифорния. Тогава единствените свидетели на събитието бяха бабата на Кортни Мери Джо Кембъл и бащата на Травис - Ранди Баркър.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОРТНИ КАРДАШИЯН И ТРАВИС БЕЙКЪР СЕ ОЖЕНИХА ТАЙНО

Кортни кардашиян и травис бейкър

Това ще е седмото поред дете в семейството на Травис и Кортни. Риалити звездата има три деца на Кортни от предишната си връзка със Скот Дисик - Мейсън, на 13 г., Пенелопе, на 10 г. и Рейн, на 8. Междувременно Травис е баща на Ландън, на 19г. и на Алабама, на 17 г. от бившата му съпруга Шана Моуклер. Освен това е втори баща на 24-годишната Атиана Де Ла Оя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA